Ontzorg Concept

Voor o.a. de hotels hebben wij een Ontzorg-concept ontwikkeld.
Wanneer wij van u een uitnodiging hebben mogen ontvangen om op locatie langs te komen, zullen wij binnen 48 uur een totaal Ontzorg-pakket bij u aanleveren.
Voor het wisselen van de bedden in hotelkamers tot het uithuizen van al het meubilair uit een groot hotel (150 kamers plus) draaien wij onze hand niet om.

Om voor een kortere of langere termijn (geconditioneerde) opslag voor uw meubels tijdens een verbouwingsperiode te verzorgen, kunt u ook bij ons terecht. Ook voor het opslaan van archieven bent u bij UHP op het juiste adres.

De vraag die wij steeds vanuit de markt mochten ontvangen was om “ontzorgd” te worden. U heeft het vaak al druk zat om uw gasten te voorzien van alles wat uw hotel te bieden heeft. Veelal zitten de hotels met de zorg over hoe het meubilair uit te huizen en hoe de nieuwe meubels in te huizen.

Wie gaat dit allemaal regelen, hoe lang gaat alles duren, hoe verloopt het logistiek, hoe lang staan de kamers leeg en dus niet te verhuren, zijn er kosten en wat zijn de kosten? Waar gaan de oude meubels heen en wie haal ik allemaal in mijn hotel?

Met Used Hotel Products haalt u een betrouwbare partner in huis.
Wij zullen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden uw daily-business niet tot nauwelijks verstoren.

Misschien ouderwets maar wij hanteren de werkwijze :
Doe waar je goed in bent en laat de rest aan anderen over.

“Schoenmaker blijf bij je leest, zo verdien je het meest”.