Installatie Service

Used Hotel Products maakt meubelmanagement makkelijker voor uw hotel. Wij begrijpen als geen ander dat wanneer de aangeschafte meubels/producten niet snel genoeg geplaatst worden, dit geld kost.
Deadlines zijn heilig, niet alleen voor u maar ook voor ons.

Wij halen niet alleen de meubels uit de hotelkamers, restaurant of lobby’s zodat de verbouwing kan starten. Used Hotel Products gaat verder dan dat, wij komen de aangeschafte nieuwe/gebruikte meubels tegen een redelijke vergoeding plaatsen. Het bezorgen van de meubels en tijdelijke opslag hiervan behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt zich door Used Hotel Products dus geheel laten “ontzorgen”.

Onze werkwijze wordt door de situatie in uw hotel en aan de hand van uw wensen bepaald. Maakt u gebruik van onze “Installatie Service”, dan zal ons ervaren en professionele Used Hotel Products-team de aangeschafte meubels/producten in een hoog tempo plaatsen. In het verleden hebben wij al diverse grote hotels op onze Portfolio mogen plaatsen. Used Hotel Products is de oplossing voor minder slapeloze nachten.